Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryJabłka miodowe

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jabłka 300 g
Miód 60 g
Cynamon (mielony)

Sposób przygotowywania

1

Z jabłka ściąć wierzch i wydrążyć gniazda nasienne, tak aby ścianki nie były cieńsze niż 2 cm. Jabłko wypełnić miodem i szczyptą cynamonu. Jabłko przykryć górną częścią („czapeczką”) i włożyć do misy multicookera, tak, by miód nie wyciekł. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "WYPIEKANIE". Przyciskami "Godz" i "Min" ustawić 40 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Zapiekać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: wydrążając jabłko, należy uważać by ścianki nie były zbyt cienkie.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!