Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaIndyczka z warzywami

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Indyczka (filet) 300 g
Marchewka 130 g
Pieczarki 120 g
Cebula 80 g
Olej 40 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet umyć, pokroić w kosteczkę o grubości 1,5 cm, marchewkę i cebulę – w kosteczkę o grubości 1 cm, pieczarki przekroić na cztery części. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać olej, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „SMAŻENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania" ustawić 40 min. Wcisnąć przycisk „Start” i smażyć do zakończenia pracy programu. Gotowe danie wymieszać.

!

Porada: do dania polecamy dodać szczyptę bazylii, co nada potrawie nutkę pikantności.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!