Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaIndyczka z serem

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Filet z udźca indyka 340 g
Ser twardy 100 g
Pomidory 140 g
Cebula 70 g
Oliwa 30 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet umyć i pokroić na 3-4 równe części, pomidory i cebulę pokroić w paseczki 0,5x5 cm, ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Do misy multicookera wlać oliwę, na dnie ułożyć kawałki fileta, na wierzch wyłożyć cebulę i pomidory, posypać solą, przyprawami i tartym serem. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „MULTI-COOK”. Przyciskiem „Temperature" ustawić 120 °С. Przyciskiem „Cooking time" ustawić migający indykator na 20 minut. Wcisnąć przycisk „Start”. Smażyć do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie świetnie komponuje się z sosem śmietanowym z chrzanem i jabłkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!