Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaIndyczka smażona z sosem barbecue

Czas przygotowywania: 12 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Indyczka (filet) 300 g
Olej 40 ml
Sos barbecue 30 g
Musztarda 5 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet z indyczki przemyć, pokroić w kosteczkę o wielkości 2-2,5 cm. Sos barbecue wymieszać z musztardą na jednolitą masę.

2

Filet z indyczki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy, olej i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu”, wybrać program FRY, przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas na 12 min. Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk przycisk „Start”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

4

Danie podawać z przygotowanym sosem.

!

Porada: jako dodatek do dania polecamy warzywa zapiekane.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!