Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Dania na parzeHalibut na parze z warzywami

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Halibut (filet) 150 g
Marchew 100 g
Brokuły (mrożone) 100 g
Kalafior (mrożony) 100 g
Woda 1 l
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę opłukać, natrzeć colą i przyprawami, marchew pokroić w krążki o grubości 0,3 сm. Do misy multicookera wlać wodę, z wierzchu ustawić naczynie do gotowania na parze, włożyć do niego wszystkie składniki, dodać sól i przyprawy. Zamknąć pokrywę.

2

Włączyć program „PARA/ZUPA/MAKARON”, przyciskiem „Czas gotowania" ustawić czas 20 min. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: z przypraw doskonale będą nadawać się: bazylia i majeranek.

Kalorie: 235,5 kcal; białka: 33,65 g; tłuszcze: 3,05 g; węglodowodany: 28,87 g.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!