Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaGulasz z wołowiny

Czas przygotowywania: 2 godziny

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 700 g
Cebula 200 g
Czosnek 20 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Olej 70 ml
Woda 200 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wołowinę umyć. Mięso i cebulę pokroić w kosteczkę o grubości 1,5-2 cm, czosnek posiekać nożem. Mięso i cebulę włożyć do misy multicookera, dodać oliwę, wodę, sól, przyprawy, czosnek, koncentrat pomidorowy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „STEW”. Przyciskiem „Hour/Min” ustawić migający indykator na 2 godz. Wcisnąć przycisk „Start”.

!

Porada: wyjątkowy smak gulaszu uzyskamy, dodając do niego naturalne wino wytrawne.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!