Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaGolonka

Czas przygotowywania: 2 godziny

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Golonka wieprzowa 900 g
Cebula 250 g
Czosnek 15 g
Bazylia świeża 5 g
Woda 200 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Golonkę umyć, zrobić w niej głębokie nacięcia i naszpikować ząbkami czosnku. Cebulę posiekać nożem, wymieszać z solą, przyprawami i bazylią. Otrzymaną mieszaniną natrzeć golonkę i odstawić w marynacie na 9 godzin. Golonkę włożyć do misy multicookera, wlać olej, wodę. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” wybrać program „STEW”. Wcisnąć przycisk i „Cooking time” i następnie przyciskiem „Hour/Min” ustawić migający indykator na 2 godziny. Wcisnąć przycisk „START” i dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać golonkę z sałatką ze świeżych warzyw i marynowaną cebulką.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!