Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


FondueFondue czekoladowe

Czas przygotowywania: 5 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Czekolada gorzka 200 g
Śmietanka 22% 200 ml

Sposób przygotowywania

1

Tabliczkę czekolady połamać na cząstki. Do misy multicookera włożyć czekoladę i zalać ją śmietanką.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "KASZA NA MLEKU". Przyciskami "Godz" i "Min" ustawić na 5 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Mieszać masę przy otwartej pokrywie do zakończenia pracy programu.

!

Porada: smak czekolady można podkreślić, dodając do fondue odrobinę likieru pomarańczowego.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!