Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaFilet z indyczki z miodem

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Filet z indyczki 600 g
Miód 100 g
Woda 300 ml
Majeranek
Gałka muszkatołowa
Sól

Sposób przygotowywania

1

Filet z indyczki przemyć i pokroić w kosteczkę o wielkości 1,5-2 cm.

2

Do misy multicookera włożyć mięso, zalać miodem, wodą, dodać sól i przyprawy, przemieszać. Zamknąć pokrywę. Wybrać program „Duszenie”, czas przygotowywania 20 minut.

3

Przygotowywać do zakończenia pracy programu. Po zakończeniu duszenia otworzyć pokrywę i wypuścić parę.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!