Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieDżem truskawkowy

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Truskawki 1 kg
Cukier 200 g
Żelatyna 20 g

Sposób przygotowywania

1

Truskawki umyć, obrać, rozgnieść blenderem lub drewnianym ubijakiem.

2

Do misy multicookera wyłożyć truskawki, cukier i żelatynę.

3

Włączyć program „Duszenie”, czas duszenia 20 min. Dusić przy otwartej pokrywie do zakończenia pracy programu, co pewien czas mieszając i usuwając pianę.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!