Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryDynia na słodko

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Dynia 1,5 kg
Cukier 400 g
Orzechy włoskie mielone 200 g
Śmietanka 120 ml

Sposób przygotowywania

1

Dynię oczyścić ze skóry, nasion i pokroić w kosteczkę o grubości 3 cm. Dynię przełożyć do oddzielnego naczynia, dodać cukier i odstawić do lodówki na 8 godz. Dynie w cukrze przełożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Wybrać program „CAKE”, czas gotowania 1 godz. Wcisnąć przycisk „Start”. Gotować do zakończenia pracy programu.

!

Podawać na zimno. Przed podaniem polać pozostałym syropem oraz śmietanką.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!