Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaDuszone żołądki drobiowe

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Żołądki drobiowe 250 g
Pomidory 140 g
Cebula 100 g
Marchewka 70 g
Papryka 60 g
Woda 150 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Żołądki przemyć, usunąć błony. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych. Żołądki i warzywa pokroić w paseczki 0,5 cm. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku „Menu” wybrać program „DUSZENIE”. Przyciskami „Godz.” i „Min” ustawić czas na 1 godzinę. Wcisnąć przycisk „Start”. Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: żeby nadać potrawie pikantny smak, zamiast wody można wlać białe wytrawne wino.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!