Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaDorsz w sosie własnym

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Dorsz (filet) 450 g
Cebula 50 g
Ser twardy 100 g
Pomidory 300 g
Majonez 67% 60 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filety (bez kości i skórki) opłukać i pokroić w kostkę 2,5-3 cm, pomidory pokroić w kostkę 2-2,5 cm, cebulę posiekać na drobne paski, ser zetrzeć na grubej tarce.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „WYBÓR PROGRAMU” wybrać program „DUSZENIE / GALARETA”. Przyciskiem „CZAS GOTOWANIA” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”. Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem dorsza można ozdobić oliwkami, natką pietruszki oraz plasterkami jajka na twardo.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!