Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaCielęcina po grecku

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Cielęcina (polędwica) 380 g
Marchewka 100 g
Cebula 100 g
Czosnek 4 g
Wino wytrawne białe 240 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso opłukać, pokroić w kostkę 2,5 cm, cebulę i marchewkę pokroić w kostkę 1 cm, każdy ząbek czosnku przeciąć na pół. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać wino, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „WYBÓR PROGRAMU” wybrać program „DUSZENIE / GALARETA”. Przyciskiem „CZAS GOTOWANIA” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”. Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: do cielęciny można podać gotowane ziemniaki lub ziemniaczane puree.

Kalorie: 639,64 kcal; białka: 78,52 g; tłuszcze: 12,20 g; węglodowodany:17,65 g.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!