Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiCiasto serowe

Czas przygotowywania: 50 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ser czosnkowy z ziołami 150 g
Ciasto francuskie 200 g
Jajko 50 g /1 szt.
Ser parmezan (tarty) 20 g
Śmietanka 33% 50 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ser czosnkowy, śmietankę, jajka i przyprawy wymieszać do jednolitej konsystencji. Spód misy multicookera wyłożyć papierem do zapiekania, wyłożyć na niego ciasto.

2

Wyrównać, uformować brzegi, wyłożyć nadzienie serowe. Z wierzchu posypać tartym parmezanem. Zamknąć pokrywę.

3

Ustawić program „BAKE”, czas przygotowywania 50 minut. Wcisnąć przycisk „START”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!