Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaBoeuf Stroganow

Czas przygotowywania: 10 + 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 300 g
Śmietana 20% 400 g
Cebula 120 g
Masło śmietankowe 30 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć, pokroić na szerokie kawałki o grubości 1,5-2 cm, ubić do grubości 0,5-0,8 cm i pokroić w kosteczkę o długości 3-4 cm. Cebulę pokroić w paseczki. Masło śmietankowe, mięso i cebulę włożyć do misy multicookera.

2

Zamknąć pokrywę. Za pomocą przycisku „Menu” wybrać program „SMAŻENIE”. Przyciskami „Godz” i ‘Min” ustawić czas na 10 minut. Wcisnąć przycisk „Start”. 5 minut po uruchomieniu programu otworzyć pokrywę, dodać śmietanę, sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Za pomocą przycisku „Menu” wybrać program „DUSZENIE”. Przyciskami „Czas” i ‘Min” ustawić czas na 20 minut. Wcisnąć przycisk „Start” i dusić do zakończenia pracy programu.


!

Do dania wspaniale pasuje garnirunek ze smażonych grzybów, ogórków kiszonych i gotowanych ziemniaków.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!