Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiBiszkopt pyszny

Czas przygotowywania: 45 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jajka 200 g (4 szt.)
Cukier 200 g
Mąka 200 g
Masło śmietankowe 100 g
Soda 1 g

Sposób przygotowywania

1

Jajka z cukrem ubić na gęstą pianę, dodać mąkę i zmiksować mikserem na jednolitą masę. Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym, wlać do niej ciasto. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "Cake". Wcisnąć przycisk "Cooking time", a następnie przyciskiem "Hour/Min" ustawić migający indykator na 45 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Piec do zakończenia pracy programu. Gotowy biszkopt pozostawić w multicookerze w trybie "Keep warm" na 15 minut.

!

Porada: polecamy podawać biszkopt z polewą jagodową i gałązką mięty.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!