Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryBeijinho de coco

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mleko zagęszczone 350 g
Wiórki kokosowe 80 g
Margaryna 30 g
Goździki do dekoracji

Sposób przygotowywania

1

Do misy multicookera przełożyć mleko zagęszczone i margarynę. Wybrać program „MULTI-COOK”, temperatura 100 °C, czas przygotowywania 20 minut. Wcisnąć przycisk „Start.

2

Gotować do zakończenia pracy programu. Otrzymaną masę przełożyć do oddzielnego naczynia i pozostawić do ostygnięcia. Następnie z masy formować kulki i obtaczać je w wiórkach kokosowych, po czym przełożyć do papierowych foremek i ozdobić goździkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!