Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWołowina z imbirem i selerem

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 600 g
Pieczarki (świeże) 140 g
Seler (korzeń) 20 g
Imbir (korzeń) 20 g
Woda 200 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso umyć, pokroić w kosteczkę o wielkości 1 cm, grzyby - w cząstki, imbir i seler posiekać nożem.

2

Do misy multicookera włożyć wszystkie składniki, wlać wodę, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu” ustawić program STEW. Przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas gotowania na 1 godz. Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „Start” . Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem polecamy przyprawić danie papryką.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!